Samen zorgen Roermond

Hallo ,

Welkom op onze site “Samen Zorgen Roermond”; een site waar leden en ondernemers elkaar helpen.

Het doel is om minder bedeelde mensen in Roermond en omgeving te helpen in samenwerking met ondernemers in Roermond en omstreken .

Wat verwachten wij van onze leden?

Leden helpen met giften en voedsel elkaar op onze facebook site . Hier draait alles om helpen met gesloten beurs.

Ondernemers

Ondernemers in de food en non food sector geven giften in ruil voor reclame en goodwill onder de bevolking van Roermond en omstreken.

U kunt denken aan bv. een ondernemer heeft op zaterdag voedsel over die nog goed is voor consumptie, maar niet meer interessant voor de ondernemer om te bewaren tot na het weekend .

Een ondernemer in de non food heeft een gift over 1 x per maand of 2 maanden voor onze leden of geeft een lid korting op zijn product; wij denken aan kappers , nagelverzorging of gewoon iets wat u cadeau geeft.

Wat kunnen wij als “”Samen zorgen Roermond” betekenen voor sponsors?

Wij zullen reclame maken voor u  U komt bij honderden, straks hopelijk duizenden computerschermen en mobiele telefoons dagelijks met u naam en bedrijf binnen bij klanten in Roermond en omgeving. Maar nog belangrijker , uw onderneming zal hierdoor nog meer  goodwill krijgen onder de bevolking van Roermond en omgeving !

Wij nodigen u graag uit op onze facebook site, doormiddel op onze link te klikken ernaar toe, op deze manier kunt u rustig kijken wat wij doen en of u met ons mee wilt doen.

U kunt contact opnemen met mij via e-mail of via facebook .

Met elkaar kunnen wij veel, laten we samen zorgen voor mensen die het zwaar hebben !

Een win/win situatie voor iedereen .